Livrare gratuită pentru comenzi mai mari de 500 de lei!

Politica de retur

Te-ai răzgândit? Noi te ajutăm!

Conform Ordonanței de Urgență a Guvernului nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor în cadrul contractelor încheiate cu profesioniștii, produsele cumpărate online pot fi returnate, fără invocarea unui motiv anume.
Magazinul online Elcoservice.ro respectă legislația în vigoare, iar produsele achiziționate de pe site-ul nostru pot fi returnate, fără explicații, în termen de 14 zile de la data primirii coletului. Și nu e nimic complicat. Ba din contră!

 1. Intră în cont;
 2. Accesează „Contul meu” ;
 3. Accesează secțiunea “Comenzi”;
 4. Selectează comanda si apasa butonul „Returnează”
 5. Specifică motivul returului – părerea ta contează pentru noi și ne ajută să devenim mai buni;
 6. Completează contul în care vrei să-ți transferăm banii si apoi apasă “Trimite solicitarea”.
  De aici încolo lucrurile sunt simple: revenim în scurt timp cu confirmarea de primire a cererii de retur, iar apoi îți vei primi banii înapoi, inclusiv costurile de livrare suportate la achiziționare, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ai ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi.

Magazinul online elcoservice.ro se conformează legislației în vigoare, iar produsele achiziționate de pe site-ul nostru pot fi returnate, fără vreo justificare, în termen de 14 zile de la data comunicării deciziei de returnare a produselor la care vrei să renunți. Pentru a îți exercita dreptul de retur trebuie să ne informezi, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin postă sau e-mail sau poți folosi formularul standard pentru retur produse. Pentru a respecta termenul limită de retur este suficient să ne trimiți comunicarea privind exercitarea dreptului tău de retragere în oricare din variantele de mai sus (utilizarea formularului standard este o opțiune, nu este obligatorie în condițiile în care ne comunici ferm decizia ta de retur) înainte de expirarea perioadei de retragere de 14 zile de la primirea produsului. Dacă folosești opțiunea formularului standard, îți vom transmite fără întârziere, pe un suport durabil, de exemplu prin e-mail, confirmarea de primire a cererii de retragere În cazul în care dorești să îți exerciți dreptul de retur, vei primi banii înapoi, inclusiv costurile de livrare suportate la achiziționare, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ai ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi. Pentru a îți exercita dreptul de retur trebuie să ne informezi, utilizând o declarație neechivocă, de exemplu, o scrisoare trimisă prin postă sau e-mail sau poți folosi formularul standard pentru retur produse.

Atenție! Pot fi returnate doar produsele aflate în condiții perfecte, inclusiv accesoriile și consumabilele aferente. Acestea nu trebuie să prezinte semne de uzură. Ești responsabil doar pentru diminuarea valorii produselor care rezultă din manipulări, altele decât cele necesare pentru determinarea naturii, calităților și funcționării produselor.

În cazul în care au fost cumparate mai multe produse de acelasi fel, doar un singur produs se acceptă ca fiind desigilat, restul produselor trebuie să fie sigilate pentru a putea fi returnate.

Produsele returnate trebuie să fie funcționale, având caracteristicile normale, fiind însoțite de actele primite la achiziție, certificatul de garanție și documentul fiscal.

Produsele returnate nu trebuie să aibă urme de uzură, de folosire, deteriorari, zgarieturi și nici să nu fi fost supuse la șocuri mecanice, căzături, loviri etc.

În cazul produselor care la achiziție au fost însoțite de anumite cadouri, vor fi returnate împreună cu cadourile respective.

Produsele care nu pot fi returnate:

 • Toate produsele personalizate.
 • Produsele cărora nu le poate fi dovedită proveniența Elco Service
 • Produsele care au avut de suferit în urma unei căzături, loviri sau au fost folosite la alte scopuri decât scopul pentru care au fost create
 • Produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, prin folosirea oricarui serviciu de transport ce asigură ajungerea în stare optimă la destinație. Adresa la care se va face returnarea comenzii este Elco Service SRL, Iasi, b-dul Poitiers 25C, Bl. 10, Tronson 2, Parter, 700622.**

Produsele pot fi schimbate sau înlocuite, iar dacă doriți să renunțați la achiziție și să primiți banii înapoi (prețul produselor returnate și costul livrarii inițiale, cu excepția costurilor suplimentare determinate de faptul că ai ales altă modalitate de livrare decât cel mai ieftin tip de livrare standard oferit de noi), aceștia vor fi returnați în maximum 14 zile de la data la care primim produsele retur sau la care primim dovada că produsele au fost trimise (care este data mai apropiată). Vom efectua această rambursare folosind aceeași modalitate de plată ca și cea folosită pentru tranzacția inițială, cu excepția cazului în care ți-ai exprimat acordul expres pentru o altă modalitate de rambursare. În orice caz, nu ți se vor percepe comisioane ca urmare a unei astfel de rambursări. Produsele la care doriți să renunți trebuie returnate (să ajungă la noi) în termen de 14 zile de la data când ați comunicat decizia de renunțare. Vom face tot posibilul să primiți banii înapoi cât mai curând. Va trebui să suporți însă costul direct al returnării produselor.

Atenție! Nerespectarea termenului de informare a comerciantului privind decizia dumneavoastră de retragere (14 zile de la primirea produsului) poate atrage pierderea dreptului de retragere și vom considera că ați ales să nu vă exercitați dreptul de a returna produsul. Vă rugăm să ne restituiți produsul pe care ați hotărât să îl returnați în termen de 14 zile de la data la care ne-ați informat în legatură cu decizia de retur. Restituirea produsului fără a fi comunicat în prealabil decizia de retur, nu ține loc de informare și poate conduce la pierderea dreptului de retragere.

Pentru informații suplimentare asupra modalitații de returnare a produselor, ne puteți suna la 0232.264.933 sau puteți să ne scrieți la office@elcoservice.ro

Back to Top
Produsul a fost adăugat în coșul dumneavoastră
×